Surfa runt säkert och bekymmersfritt på webben med ISICs studentrabatt hos NordVPN!

Studentrabatt hos NordVPN

Vill du surfa säkert och tryggt? Använd ditt ISIC-kort och få 69% i studentrabatt på en prenumeration hos NordVPN under 2 år!

Även om du inte har något att dölja så gillar du nog ändå inte tanken av att vara övervakad och bli spårad. Huvudanledningen till varför internet använder VPN-tjänster är för integritet och generell säkerhet. När du surfar på nätet och använder en VPN så blir din kommunikation krypterad. Det gör så att din ISP, regering, hackare och andra tredje parter inte kan se vilka hemsidor du besöker och kan inte heller interagera med de aktiviteter som du gör när du är online. En annan bra grej med att använda en VPN är att du kan koppla upp dig på internet vart du än befinner dig. En VPN tillåter dig att ansluta till hundratals serverar på olika platser och på det sättet kringgå censur. 

Med ISIC får du både en standardstudierabatt och en exklusiv fördel på 3 extra månader utöver alla andra rabatter när du väljer 1 och 2-årsprenumerationen. Logga in med ditt ISIC-kortnummer för att tillgång till studentrabatten hos NordVPN. Fortsätt därefter vidare till NordVPN:s butik för att köpa din prenumeration!

Studentrabatten är giltig tillsvidare.  

 

Logga in!