Om ISIC-kortet

International Student Identity Card är det enda globalt accepterade studentlegitimationen som bevisar din officiella studentstatus och ger dig över 150 000 studentrabatter, förmåner och tjänster i 130 länder runt om i världen.

Välkommen till ISIC, ett internationellt community för studenter med mer än 5 miljoner medlemmar världen över. Alla studentförmåner är handplockade för att förenkla studentlivet och för att du ska få ut det mesta av din studietid.

ISIC har sedan 1953 arbetat för att stärka den kulturella förståelsen, öka utbildningsmöjligheter och underlätta livet för studenter över hela världen. Även om resor och andra förmåner som uppmuntrar studenter till att knyta nya kontakter världen över alltid kommer att förbli centrala, får studenter med ett ISIC-ID även tillgång till förmånliga rabatter på över 150 000 produkter, tjänster och upplevelser som är handplockade för just studenter. Med ISIC får du även tillgång till förmåner i kollektivtrafiken, rabatt på utbildningskurser, prenumerationstjänster, butiker, caféer, restauranger, festivaler, nöjesparker, flygbiljetter, besök till UNESCO: s världsarv och mycket mer!

ISIC student-ID är tillgängligt för alla studenter över 12 år i hela världen. Du hittar alla förmåner direkt i appen, redo att göra ditt liv enklare var du än befinner dig! 

 

ISIC studentlegitimation gör din studenttid bekvämare, mer överkomlig och ger fler möjligheter när du studerar och är iväg på äventyr utomlands.

 

ISIC Association

ISIC Sweden är medlem i The ISIC Association, som är den ideella organisationen bakom International Student Identity Card (ISIC). ISIC Associations uppdrag är att ge alla studenter lika möjligheter att bevisa sin studentstatus runt om i världen.

Sedan 1968 har dessutom ISIC student-ID och ISIC Association godkänts av United Nations Educational, Scientific and Cultural Organisation (UNESCO) och förblir en del av ditt ISIC-ID (se UNESCO på ditt ISIC-student-ID). ISIC stöds också av ett brett utbud av nationella myndigheter för utbildning och turism, studentorganisationer och universitet över hela världen. Läs mer om ISIC Association här och lär dig mer om ISICs historia här.