Om ISIC-kortet

ISIC-kortet ger studenter möjligheten att bevisa sin officiella status som student över hela världen och få det bästa av studenters förmåner och rabatter på närmre 500 000 platser i 130 länder.

ISIC fokuserar på DIG och mer än 5 miljoner andra studenter världen över. ISIC-kortet erbjuder över 150 000 olika rabatter och förmåner både lokalt och globalt. Rabatterna är handplockade för att underlätta din vardag som student.

 

“The ISIC student card should be present from the minute a student

wakes up until the day comes to an end. It should offer students

opportunities when studying at home and when abroad. It should in

other words be a student card that ensures that students will get the most

out of their budgets, everyday - everywhere.” – ISIC mission statement

 

Även om ISIC-kortet är över 60 år gammalt så fortsätter det att tillgodose studenters behov över hela världen. ISIC-kortet ät tillgängligt för alla studenter över 12 år, oavsett nationalitet. ISIC-familjen växer konstant och korten ställs ut till över 5 miljoner studenter varje år. Kortet finns representerat i världens alla hörn, från Grönland till Australien och i över 130 andra länder.

Vi har ända sedan 1953 fokuserat på att förbättra interkulturell förståelse, öka utbildningsmöjligheter och underlätta livet för studenter över hela världen. Vi arbetar kontinuerligt på samarbeten med skolor, institutioner och förmånspartners för att uppnå vår målsättning och vi stöttas dessutom av UNESCO i våra ambitioner för världens studenter.