Varför ska en student ha ett digitalt ISIC-kort med sig, vart man än går? Vi ger dig svaret här!

Varför välja ISIC?

Studentflygbiljetter 

ISIC-kortet är det enda student-ID i världen som kan erbjuda flexibla studentflygbiljetter. Över ett dussin flygbolag över hela världen ger dig som ISIC-kortinnehavare studentflygbiljetter: beviljar studentpriset till ISIC-kortinnehavare så som: British Airways, Qatar Airways och Emirates - bland de många! Studentbiljetten är speciellt praktisk när du reser enkelväg (runtom i hela hela världen!) eller om du vill stanna på en plats under längre tid, till exempel ett helt år. Studentbiljetten är mycket mer flexibel än en vanlig flygbiljett; de flesta resedatum och resrutter kan ändras och villkoren är på andra sätt mer flexibla än i standardbiljetter. De flesta studentbiljetterna ger dig också möjlighet att ta med 1 eller 2 väskor i bagage, så även om du ska spendera flera månader eller ett år utomlands som studerande eller vara på semester, kommer du kunna få med dig allt som du behöver. Vissa flygbolag, låter också ens respektive resa med en studentbiljett, om studenten är en ISIC-kortinnehavare och om ens respektive är under 34 år. Så, håll din nära och kära nära och flyg billigt och flexibelt med en studentflygbiljett!

Så låt studentflygbiljetter ta dig ut i världen, billigt och tryggt!

 

 

130 länder, 150 000 studentrabatter

Med ditt ISIC-kort kan du ta del av de bästa studentrabatterna både hemma och utomlands! Du får tågbiljetter till studentrabatterade priser i SverigeNorge och Irland. Vidare får du också studentrabatt när du reser med Flixbus genom Europa. I Australien får du med ISIC också tillgång till massvis med studentrabatter, spana in rabatter i Sydney och Melbourne.  Ska du åka till London? Då får du också rabatterade priser bussbiljetter och tåg till och från flygplatsen! Boka ditt boende med studentrabatt på Hotels.com, Hostelworld och Homestay. Hela Europa är en riktig skattkista av studentrabatter: kolla in ISIC-rabatterna på dina favoritdestinationer och planera ditt nästa äventyr till Europa med ISIC som din guide!

Med ISIC har du alltså studentrabatter med dig vart du än befinner dig i världen!

 

 

Otroliga onlineförmåner och studentrabatter 

Med ditt ISIC-kort får du också grymma studentrabatter och förmåner online! Du kan hålla dig uppdaterad kring vad som händer i världen genom att beställa The Economist med 20 % i rabatt. Du kan även shoppa på Forever21 eller förbättra dina engelska kunskaper med en gratis onlinekurs med EF. Spana in flera grymma ISIC-rabatter här!

 

Med ISIC får du information om studentlivet 

Vi vill hjälp studenter att utforska världen! Det är därför vi alltid söker efter information kring internationella möjligheter och om studentlivet utomlands. Vi vill hålla dig uppdaterad och informerad kring resor med en studentbudget, stipendium, utbytesstudier, praktik utomlands, wokring holiday och volontärarbete utomlands. Se till att följa oss på Facebook där vi håller dig uppdaterad kring allt som rör ISIC och studentlivet!

Vi hjälper dig att hitta dig själv i världen! 

En internationell gemenskap 

ISIC är med dig vart du än går, både hemma och utomlands! Vi vill hjälpa dig att förverkliga dina drömmar och vara med dig längs hela din resa. The Global Study Awards är ett stipendium på 10 000 Euro för dem som drömmer om att studera utomlands. Successful Graduate kan hjälpa dig med ditt jobbsökande och att ta fram ditt CV efter avslutade studier och med hjälp av Uniplaces kan du hitta en lägenhet i exempelvis London eller Berlin under dina utlandsstudier. Vi är med dig längs hela vägen, oavsett om du precis har på börjat dina studier eller är på väg att avsluta dem. För ett internationellt studentliv, är ISIC det enda som du behöver! 

 

Med ditt digitala ISIC-kort, kan du njuta av studentlivet fullt ut både hemma och utomlands!

)