Trött på Tinder?

Swipa höger, swipa vänster. Matchningar som leder till torra konversationer eller stela träffar som rinner ut i sanden. Ni vet vad vi pratar om. Kan den rätta finnas utanför dejtingappen och i så fall - var hittar du hen? Här kommer åtta tips för dig som tröttnat på Tinder men inte gett upp hoppet om kärleken!


1. Testa något nytt
Det absolut bästa du kan göra är att bryta dina gamla mönster, för där har du väl inte hittat någon hittills? Precis. Börja på en ny sport, anmäl dig till en danskurs eller häng på nya ställen!

2. Glöm något
Ni har väl alla sett filmen "Hundtricket"? Om en snygging står bakom dig i kassan, glöm kvar en vara på bandet och om du har tur så kommer hen springande efter dig för att ge dig det du "glömt" och vips - du har världens chans!

3. Skaffa en hund
Eller så kör du helt enkelt på "Hundtricket".

4. Se dig omkring
Underskatta inte dina vänners vänner! Dina vänner tycker ju om dig, och du är ju en härlig person, då borde ju resten av gänget också vara det. Här finns det en stor potential, go! 

5. Ta vara på dygnets alla timmar
De flesta flirtar när de är ute eller festar, vilket kanske är en lördag i några timmar. Resten av veckan då? När du är i affären, på gymmet eller kanske i tvättstugan. Våga ta steget!

6. Res
Om kärleken inte finns här så kanske den väntar någon annanstans? Ut och res, se nya delar av världen och träffa nya människor. Kanske blir du kvar i exotiskt land med din nya kärlek, men vad gör det?

7. Speeddejting
Det här kan vara det bästa tipset av alla! Du får träffa massor av nya människor på en kväll, men endast en kort stund så risken för pinsam tystad försvinner helt. Sen bestämmer du själv vem (eller vilka) du vill träffa igen, brilljant!

8. Fotografi-tricket
Det här tricket fungerar nästan var som helst, på festen, på resan eller på en allmän plats. Det är ett sneaky men effektivt sätt att ta kontakt! Du gör helt enkelt så att du ber din måltavla att ta en bild på dig och dina vänner och sen är det bara att ta kontakt, smidigt va?

)