Goda anledningar att ha med ISIC när du åker utomlands

Ska du åka utomlands? Kom ihåg att ladda ned ISIC-appen eller ta med ditt kort för att kunna identifiera dig som student när du är utomlands. 

 

Identifiera dig som student

Med ISIC-appen har du ditt student-id lättilgängligt i mobilen. Om du inte känner för att betala fullpriser på caféer, museum eller hostels när du är utomlands är det en stor fördel att ha ett internationellt student-id som gäller i över 130 länder. Studentrabatter for the win när du är utomlands! Så lämna kvar ditt studentkort från din skola och ladda ned ISIC-appen så kommer du längre på mindre.  

Med appen får du också tillgång till rabatter nära dig. Du kan söka på den stad eller det land du är i för att få översikt över var du hittar de bästa erbjudandena för dig. 

ISIC har blivit en självklarhet för studenter 

 

  1. Det ger alla studenter den unika möjligheten att identifiera sig själv som student i över 130 länder - något som andra studentkort inte gör. Det innebär att om du bara reser med ditt lokala studentkort kan du och dina vänner bli nekade tillgång till diverse upplevelser och studentrabatter. Med ISIC i mobilen identifierar du dig som student enkelt och slipper strul. 
  2. ISIC är erkänt av UNESCO och är det enda internationellt erkända studentkortet, och har varit det sedan 1973.
    Korten är igenkännbara då de har samma utseende i samtliga medlemsländer, och med tre språk på kortet kan du vara säker på att företag, partners, butiker och museum förstår kortets innebörd och betydelse - för att du ska kunna dra nytta av dina förmåner på ett smidigt sätt. Det ger dig också tillgång till att köpa flygbiljetter för studentpriser - och vem vill inte resa lite ibland? 

  3. Som medlem i ISIC blir du del av en community med över 5 miljoner studenter över hela världen. Studenter som gillar att resa, studerar utomlands eller studerar på flera olika orter. Detta är medlemskapet för dig som vill dra största möjliga nytta av din tid som student och som vill främja arbetet med att studenter världen över ska få så bra möjligheter och erbjudanden som möjligt. 

 

ISIC är för studenter, av studenter.

Gå med i ISIC 

)