Tillbaka till skolan? Kolla in de bästa studentrabatterna för när man kommer tillbaka till skolan hos ISIC !

De bästa rabatterna för när man kommer tillbaka till skolan

För studenter så är det dags att återvända till skolan och studierna. Många har också detta år precis påbörjat sina studier - grattis till er studieplats! Medan du förbereder dig inför det akademiska året att börja, så tänkte vi att vi kan ge dig lite hjälp på traven i dina förberedeler genom att presentera de bästa studentrabatterna för när man kommer tillbaka till skolan, för dig med ISIC-kortet. Oavsett om du är ute efter en mjukvara, skrivpappar, ett busskort, en försäkringar, en VPN, kläder, mat eller att slipa till din engleska, we've got you covered!

De bästa studentrabatterna för när man kommer tillbaka till skolan med ditt ISIC-kort: 

1. Adobe Creative Cloud - Njut av 2 månaders gratis medlemsskap!

Adobe Creative Cloud är en nödvändighet för många studenter, framförallt dem som arbetar med och/ eller studerar ett kreativt ämne, så som fotografi, audiovisuell design och grafisk design. Du med ISIC-kortet kan nu ta del av en 2 månaders gratis medlemsskap hos Adobe Creative Cloud! Efter gratisperioden slut så är alla med ISIC-kortet berättigade till Adobe Creative Cloud studentprenumeration.

2. SJ - 15 % i studentrabatt på biljetter med ISIC-kortet

Som student kan du resa runt om i landet med en studentrabatt på 15 % på din SJ-biljett! Rabatten går att applicera på standard resor i andra klass. Spana också in grymma erbjudanden för sista-minuten-resor hos SJ.

3. Microsoft - 10 % i studentrabatt på enheter och mjukvaror

Upptäcka grymma erbjudanden hos Microsoft Education Store. Som student är du berättigad rabatter på en variation av Microsoft produkter, så som Windows 10 och Office 365 univsersity och Xbox och PC tillbehör. Med ditt ISIC-kort kan du nu njuta av en studentrabatt på 10 % på utvalda varor. 

4. Nelly.com - 10 % i studentrabatt med ditt ISIC-kort

Hitta de rätta outfitsen inför det nya skolåret med en studentrabatt på 10 % hos Nelly.com med ditt ISIC-kort. Hitta kläder, accessoarer och skor hos Nellys stora onlinebutik, och njut av en härlig studentrabatt på ditt köp!

5. EF Intensivkurser i engelska - 100 % i studentrabatt

Behöver du förbättra dina engelskakunskaper? Kanske vill du förbereda dig inför en praktik och önskar att förbättra dina professionella färdigheter? Ta EF instensivkurser i engelska med en otrolig studentrabatt på 100 %! Med en 90 dagars intensiv onlinekurs kan du studera när och vart du vill, i din egen takt.  

6. InkClub - 10 % i studentrabatt med ditt ISIC-kort

Även om de mesta av studierna kan göras online, så kan du också ha behov av att kunna skriva ned anteckningar, skriva ut och vilja understycka vissa saker. Kanske behöver du bara en ny glödlampa till din skrivbordlampa, när du går genom ditt kursmaterial sent på kvällen? InkClub är stället att "gå till" när du behöver köpa bläckpatroner, toner, lampor, dammsugarpåsar, till ditt hem eller studentboende! Med ditt ISIC-kort kan du alltid få en studentrabatt på 10 % på hela ditt köp.

7. HelloFresh - 35 % i studentrabatt på din order

De första veckorna i skolan är alltid intensiva och fulla med saker att göra och platser att befinna sig på. Underlätta för dig själv genom att planera dina måltider och beställ goda planerade maträtter från HelloFresh! Med ditt ISIC-kort kan du njuta av en smaskig studentrabatt på 35 % på dina 2 första beställningar. 

8. Scanmarker, den digitala highlightern - 15 % i studentrabatt med ISIC

Att föra anteckningar kan ibland ta evigheter och ändå kan du missa något som är viktigt för dig att veta inför din tenta. No worries! Använd ditt ISIC-kort för att se tilll att dina anteckningar blir fint gjorda och investera i Scanmarker, den digitala highlight pennan. Scanmarker skannar texten som du läser och skickar den direkt till din dator, telefon eller padda. Scanmarker översätter också över 40 olika språk, och gör det också möjligt för dig att lyssna på vad du har skannat, vilket förbättrar ditt lärande. Scanmarker är definitivt en god vän att ha medan du går igenom kursmaterialet inför en tenta!

9. NordVPN - 20 EUR i studentrabatt på VPN services

Se till att du kan browsa säkert och fri från oro detta akademiska år med NordVPN! När du söker på Internet och använder VPN, så är dina kommunikationer krypterade, så att din ISP, regering, hacker och andra tredje parter inte har möjlighet att se vilka hemisdor som du besöker och kan inte bland sig i med dina onlineaktiviteter. Med en VPN kan du också få tillgång till det globala Internet oavsett var du är, eftersom det gör det möjligt för dig att koppla upp dig på hundratals fjärrservar i på olika platser, och på det sättet kringgå censur. 

10. The Economist - 20 % studentrabatt på en prenumeration

Vill du hålla koll på vad som händer runt om i världen? Gör det med en 20 % studentrabatt på The Economist! Välj mellan en 6 månader eller en 1 årig prenumeration för webben, print eller båda versionena. Detta är en bra rabatt för dig som vill hålla dig uppdaterad på olika globala händelser, och du kan också hitta inspiration för dina studier, ämnen och arbetslivet efter det att du taigt din examen. 

Hitta grymma studentrabatter hos ISIC på vår Studentrabatt sida eller i ISIC appen! Glöm inte att aktivera ditt digtala ISIC-kort innan du börjar skolåret. Du kan enkelt göra det i ISIC appen; spana in vår FAQ för instruktioner

)