Skapa studentboendet alla vill ha


Det kan kännas lite tråkigt och begränsat när det kommer till att inreda sin studentbostad. Du vill ha tavlor på väggarna men får inte borra hål, du vill renovera badrummet men ja, du är trots allt bara en student. We know the struggle. Och vi har lösningarna. Därför har vi samlat våra bästa (och enklaste) tips på hur du kan piffa upp din lägenhet till en vacker studentoas.


Badrum
Så länge du inte är en hantverkare kanske det känns hopplöst. När du redan skaffat dig matchande duschdraperi och badrumsmatta men det ändå inte känns helt rätt, vad gör man då? Svaret är kakeldekor! Det kan få vilket badrum som helst att kännas mer livfullt och personligt på ett kick. Rutigt, randigt eller kanske elefantkakel, här kan du go bananas. Det bästa av allt, det tar ingen plats! Allt du behöver är egentligen bara att välja ett häftigt mönster och lite rengöringsspray och du är ready to go.

Väggar
Att borra hål i väggen kanske inte är ett alternativ men utan dekoration känns väggarna lätt kala och trista. Så tejpa upp dem istället! Ja, du läste rätt. Det finns faktiskt tejp med kardborrar som är till för att hänga upp tavlor och dylikt, det här måste ju vara räddaren i studentlägenhets-nöden? Nu är det fritt fram att hosta en konstutställning för klasskompisarna. Det blir i alla fall inga fler tomma väggar, halleluja!

Tråkiga möbler
Har du fått med dig tråkiga gamla möbler hemifrån eller kanske fyndat ett och annat på second hand? Köp färg! Måla dina stolar i en färg du gillar eller spraya knopparna på byrån eller krukan i fönstret i en häftig accent. Sprayfärg är smidigt och enkelt att arbeta med om du vill ha en snabb förändring. Finns även i metallic och matta färger för en extra trendig touch på ditt nya krypin.

Välkommen hem!

)