Snabbnudlar 2.0

Snabbnudlar + student = klassisk kombo. Nudlar är snabbt, enkelt och billigt men har tyvärr dragit med sig ett rykte om att vara studentens sista utväg när pengarna sinar. Här kommer fyra recept som hottar upp och kanske ändrar din syn på den asiatiska pastan!


Mac and cheese
Den amerikanska drömmen i en ny tappning. Koka upp dina nudlar och häll av vattnet. Ha i créme fraiche, kryddblandning och valfri riven ost och låt smälta samman i de varma nudlarna. Say cheese!


Vitlök- och parmesan
Mer ost! Om ost är livet har vi ett till lite lyxigare recept för dina nudlar. Stek hackad vitlök och chili i olja. Blanda runt med de kokta nudlarna och toppa det hela med riven parmesan. Enkelt, men så gott!


Broccoli, morötter och champinjoner
En liten matigare variant. Stek broccoli, morötter och champinjoner i olja. Häll över soja och smaksätt med exempelvis vitlök och ingefära. Blanda allt med de kokta nudlarna. Har du lite pengar över är ett hett tips att toppa det hela med valfria nötter. En perfekt matlåda för att hålla energin uppe hela dagen!


Kyckling och curry
När hösten närmar sig kan det vara gott med en het nudelrätt. Bryn kycklingen i olja och ta bort från pannan. Stek paprika, vitlök och purjolök tillsammans med curry och cayennepeppar. Tillsätt kokosmjölk och lägg i kycklingen. Smaksätt med valfria kryddor för extra hetta! 


Hoppas det smakar!

)