KILROY Foundation delar ut stipendier för studier, volontärarbete, arbete och praktik utomlands! Ansökningsperioden för hösten 2019 är öppen fram till och med den 16 december 2019.

KILROY Foundation grant

Ansökningsperioden för hösten 2019 är öppen! Skicka in din ansökan senast den 16 december 2019.

Planerar du att studera utomlands? Kanske vill du göra ett utbytesår, en praktik utomlands eller arbeta som volontär utomlands? Oavsett vilket av dessa äventyr du vill göra, så får du inte missa att ansöka om att få ett stipendium från KILROY Foundation! KILROY Foundation delar ut 5 stipendier varje vår och höst till ungdomar som ska åka utomlands, som vill utveckla sig själva, få internationell erfarenhet och som vill göra en positiv inverkan på samhällen runt om i världen. Spana in berättelserna från ungdomar som har fått ett stipendium tidigare och se till att du också ansöker om ett stipendium från KILROY Foundation! 

Hur ansöker du?

• Steg 1: Kvalifikationsformulär - detta är en första granskning av alla sökande. Det tar ungefär 10 till 15 minuter att fylla i formuläret, där du ska svara på några enkla frågor om dig själv och vad du planerar att göra under din vistelse utomlands. KILROY-stiftelsen kommer därefter att identifiera de mest kvalificerade kandidaterna baserat på de svaren som kommer in. Dessa kommer sedan att få fortsätta vidare till andra steget i ansökningsprocessen.

• Steg 2: Ansökan - De utvalda kandidaterna kommer att få ett mejl med en länk till ansökningsblanketten där vi kommer att be dig att lämna en kort motivering och ytterligare information.

NOTERA: Alla ansökande från Steg 1 som inte kom vidare till Steg 2 kommer också bli informerade om sitt resultat från kvalifikationsformuläret.  

Vem kan ansöka?

  1.      Du måste kunna bevisa att du är medborgare i något av följande länder: Belgien, Danmark, Finland, Island, Nederländerna, Norge, Sverige eller Polen.
  2.      Du behöver vara mellan 18- 35 år vid det datumet som du ska resa utomlands.
  3.      Du måste var beredd på att kunna visa dokumentation på din nationalitet, sysselsättning och en bekräftelse på din antagning till en utbildning eller volontärprojekt utomlands.
  4.      Du får inte ha fått ett stipendium från KILROY Foundation tidigare.
  5.      Det du ska använda ditt stipendium till får inte avslutas innan du tilldelas stipendiet.
  6.      Ansökningar som kommer in efter din tid utomlands accepteras inte.
  7.      Anställda inom KILROY Group får inte ansöka.

Redo? Ansök här!

)