Kanelbullens dag för alla smaker!

Kanelbullens dag 2.0

Är inte kanelbullens dag en underbar dag? Något så gott som kanelbullen får stå i centrum och det är okej att äta både en och två av detta härliga bakverk. Men klassiska kanelbullar i all ära, här har vi försökt tänka på alla – glassälskaren, raw food-fanet och gym fantasten. Hitta det bästa sättet för just dig att fira kanelbullens dag.

Klassiska kanelbullar

För dig som vill hålla dig till traditionen och vill smaska i dig en klassisk kanelbulle - gå till bageriet, köp dem i din matbutik, köp dem frysta och värm i ugnen eller baka själv, möjligheterna är många.

Kanelbullar på kanelbullens dag

Ben and Jerry’s glass

För glassälskaren, fira kanelbullens dag i glassform med kanelbulleglass.

Glass på kanelbullens dag

Raw food bollar med kanelbullesmak

Gör dina egna raw food bollar med smak av kanelbulle. Mixa 5 stora dadlar, 1dl valnötter, 3 msk kanel och 1 tsk mald kardemumma. Rulla till små bollar och toppa med valfri topping. Ät, njut och förvara sedan i kylen om du inte äter upp alla på en gång vill säga.

Raw food bollar kanelbullesmak

Proteinbar med smak av kanelbulle

Ladda batterierna efter träningspasset med en proteinbar med smak av kanelbulle. Både Swebar och Questbar har denna himmelska smak som du som månar om din träning bara inte kan vara utan en dag som denna.

Proteinbar kanelbulle

Kanelbulle cupcakes

För dig som älskar att baka så kan du ta det ett steg längre genom att baka dina egna cupcakes med smak av kanelbulle. Baka.se har ett recept på detta, give it a try!

Kanelbulle cupcakes

Glad kanelbullens dag, oavsett hur du väljer att fira!

)