Julklappar behöver inte vara dyra för att vara fina och sprida glädje. Här tipsar vi om 10 julklappar under hundralappen.

Julklappar under hundralappen

När julen närmar sig börjar även jaken på julklappar att lägga under julgranen. Kanske börjar du i samma sväng klura på hur du ska få ihop din ekonomi under julen? Men måste verkligen julklappar kosta mycket pengar för att uppskattas och vara fina? Nej nej och åter nej säger vi. Det finns många många klappar som du för en billig peng kan sprida glädje med. Här bjuder vi på 10 julklappar som alla kan klickas hem för under hundralappen.

Runda isbitar

Hur härligt att bjuda hem bästa vännerna på en drink och lägga in en stor rund isbit fylld med en lime eller några goda bär? Med dessa runda isbitar är det möjligt. Läs mer och köp dem här, 99kr.

Odla chili

Känner du någon som älskar stark mat? Ge dem en utmaning i julklapp och ge bort en chiliplanta där de kan odla världens starkaste chili i sitt eget hem. Klicka hem plantan här, 79kr.

Student tittar på julklappar

Mopptofflor

Till städfreaket eller den där personen som hatar att städa – båda två skulle älska ett par mopptofflor. När du har på dig tofflorna blir du både varm om fötterna och får rena golv, what not to like? Finns här, 99kr.

Vantar till mobilen

Vantar är något som alla behöver i vintertid och det nya är vantar som du kan behålla på när du använder mobilen. Passar till nästan alla och är något som verkligen kommer till användning. Finns många alternativ på dessa vantar, men här är förslag på några, från 39kr. 

Jultomten

Nackkudde med luva

Perfekta julklappen till den som ska ut och resa. En nackkudde med luva gör det både bekvämt för nacken, stänger ute ljuset och gör att man slipper oroa sig för hur smickrande eller inte smickrande man ser ut när man sover. Hitta julklappen här, 99kr. 

Ananasskärare

Säg någon som inte har problem med att skära upp en annans? Denna skulle alla ha i sitt kök och passar såklart extra bra till någon du vet älskar annans. Finns här, 99kr. 

Julklappar

Klädvikare

Har du sett när Sheldon i The Big Bang Theory viker sina kläder? Nu kan du ge bort en likadan klädvikare i julklapp till någon som gillar eller behöver ordning och reda bland sina kläder. Klicka hem den här, 99kr. 

Studentkokboken

Någon nyfunnen vän i skolan som du vill önska god jul? Den här kokboken är som namnet avslöjar perfekt för studenter. Lättlagad, god och billig mat kan bara bli en succé. Finns här, 49kr. 

Student med julklapp

Kuddhögtalare

Att lyssna på något härligt när man ska somna är det många som tycker är skönt. Men hur skönt är det egentligen att ligga med en snäcka i örat? Alternativet är att spela från en högtalare med risk för att störa någon annan. Med kuddhögtalare är problemen väck! Läs mer och köp dem här, 99kr. 

Kaffekopp griffeltavla

Ge bort något personligt i julklapp! Med en Svarta Tavlan Mugg kan du ge bort en mugg som du själv kan pryda med en personlig och fin text. Kan köpas här, 79kr.

Slå in julklappar

)