5 destinationer för en tight budget 2018

Är ditt nyårslöfte att upptäcka mer av världen men det krockar med en tight studentbudget? Tur att du nu ska få en lista på våra topp 5 destinationer när du vill komma undan billigt 2018! 

 

Thailand
Kanske ingen superöverraskning men Thailand är känt för att vara ett land där du kan uppleva mycket och betala lite. Här kan du vandra i djungeln, bada på kritvita stränder, besöka historiska tempel och såklart äta massor av god och billig thaimat.

Missa inte: Phi Phi Islands, de flytande marknaderna nära Bangkok, ta en tur med tuk-tuks och ät streetfood.

Thailand är ett billig resmål


Sri Lanka
Sri Lanka är också en destination där du kan göra mycket för lite. Har du en bucketlist kan du räkna med att bocka av en hel del i landet – surfa, dyka, forsränning, uppleva djurliv och åka zip-line är bara några få saker du kan uppleva här. 


Missa inte: Pinnawela Elephant Orphanage och Sigiriya Rock.

Upptäck Sri Lanka billigt

Marocko
Låt alla sinnen aktiveras i detta fantastiska land! Vackra stränder, öknar, palmoaser, dramatiska berg och spännande kultur. Om du inte känner att det är billigt nog så kan du alltid förhandla om priset här!

Missa inte: Vandra i Atlasbergen, sandsurfa i Sahara och besök framför allt de livliga marknaderna och torget Djemaa El Fna!

Pruta i Marocko och kom ännu billigare undan!

Indien
Chilla på stranden, äventyra i bergen eller upptäck kultur och historia? I Indien kan du bo, äta och ta dig runt för en liten peng - det mesta billigt här! Det bästa tipset för att komma undan riktigt billigt - fly storstäderna!

Missa inte: Taj Mahal, stränderna i Goa.

Missa inte vackra Taj Mahal när du besöker Indien

Prag
Om du inte vill resa långt är Prag en utmärkt stad, en av Europas mest populära. Här finns något för alla, vandra runt bland medeltida byggnader, mysiga parker och imponerade kyrkor eller festa billigt på någon av alla nattklubbar!

Missa inte: Charles Bridge och the Old Town Square.

Prag är en prisvärd stad när du inte vill resa långt
 

)