Spana in de bästa studentrabatterna i Norden för alla med ett ISIC-kort!

Topp 5 ISIC studentrabatter i Norden

ISIC världen är fylld av fantastiska studentrabatter. Inom Norden har vi fixat en hel del fantastiska rabatter för alla ISIC-medlemmar i de nordiska länderna. Vi har samlat våra topp 5 rabatter här: spana in dem och njut av ditt studentliv till fullo med ditt ISIC-kort!

1. Studentflygbiljetter hos KILROY

Ungdom- och studentflygbiljetter säljs hos KILROY och du kan känna igen dem genom att se till den gula markeringen på KILROYs flygsökningsmotor. Flygbiljetterna är billiga ,flexibla och perfekta för dig som både reser enkelväg eller en längre resa, eller som ska iväg på utbytesstudier, volontärarbete, Working Holiday eller på en praktik utomlands. 

2. 10 % i studentrabatt på Hotels.com

Ta en paus från skolan och njut av din ledighet! Du som har ett ISIC-kort får 10% i studentrabatt på alla Hotels.com bokningar. 

3. 100 % studentrabatt på engelska kurser hos EF

Är du redo att lära dig mer engelska? Använd ditt ISIC-kort och ta en 90 dagars intensivkurs med 100 % studentrabatt!

4. Gratis IELTS inlärningstest

IELTS (the international English language testing system) är världens mest populära engelska testet för högskoleutbildning. Det brittiska kansliet och ISIC finns här för att hjälpa dig längs vägen till det att du skriver detfaktiskt IELTS-provet, och det är därför som vi erbjuder IELTS inlärningstest helt GRATIS till alla med ISIC-kortet. 

5. 15 % studentrabatt på Europcar

Studentlivet passar bra ihop med att både resa runt på hemmaplan och utomlands. Oavsett om det är en roadtrip under sommaren, en skidresa eller en upptäcktsfärd utan någon direkt slutdestination, så kommer du att skaffa dig underbara minnen. Med ditt ISIC-kort får du upp till 10 % i studentrabatt hos Europcar.

Utöver detta, kan du också njuta av ISICs rabatter när du besöker andra nordiska länder. Till exempel hoppa ombord FlixBus med en studentrabatt i Norge och Danmark, och få 30 % rabatt på din biobiljett i Finland, och ta en kaffe från 7-ELEVEN i Danmark.