[!-- Google Tag Manager --] [script](function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-N58L64');/script [!-- End Google Tag Manager --]

Få hela 81% studentrabatt på din 2-åriga prenumeration på Surfshark VPN!

Studentrabatt på Surfshark VPN

Skydda din surfning med en rabatt på ISIC-kortstudenter på Surfshark VPN! Få hela 81% studentrabatt på din 2-åriga prenumeration på Surfshark med ditt ISIC-kort! 

Surfshark är en VPN som kommer med en bred uppsättning funktioner. Den har en ingen-logg-policy och erbjuder massor av säkerhetsfunktioner. Surfshark ger åtkomst till Netflix, Amazon, Hulu, SkyGo, BBC, DAZN, Disney + och många andra streaming siter. Dessutom finns det ingen enhetsgräns, vilket är en stor bonus idag. Surfshark använder WireGuard-protokollet som håller internethastigheten hög även med en VPN. Surfshark har också dedikerade P2P-servrar för torrenting och andra avancerade funktioner som whitelister, clean web, multihop och GPS-spoofer för Android-enheter. Slutligen fungerar Surfshark på 3200+ servrar i 65 länder och erbjuder 24/7 live kundsupport och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Logga bara in med ditt ISIC-kort för att få studentrabatten!

 

 

Logga in!