Se till att dina viktiga filer lagras säkert och tryggt i Livedrive - med ISIC använder du Livedrive nu i 6 månader GRATIS!

Studentrabatt på Livedrive

Har du filer på din dator eller enhet som du inte vill förlora? 🆘

Inga problem, använd din X för att få studentrabatt på Livedrive och se till att dina viktiga filer lagras säkert och tryggt i Livedrive Cloud Backup Storage, där du enkelt kan återställa dem vid behov!

Varför Livedrive?

Online lagring

Livedrive gör det mycket enkelt att säkerhetskopiera foton, dokument, musik och videor. Installera bara programvaran på din dator och mobila enheter, och Livedrive säkerhetskopierar automatiskt dina filer till vår säkra online-lagring.

Omedelbar åtkomst

Livedrive ger dig omedelbar åtkomst till alla filer du har säkerhetskopierat, även när du är på språng.

Enkel återställning av säkerhetskopierade filer

Vi behåller de senaste 30 versionerna av de filer du har säkerhetskopierat. Så om en katastrof inträffar (enhet trasig, stulen eller om du av misstag raderade något), kan du alltid återställa och återställa din senaste version (er).

Säkerhet i militärklass

Livedrive krypterar dina data under överföring och lagrar alla säkerhetskopior i våra datacenter i Storbritannien. Dessa är certifierade enligt ISO 27001, har tre lager fysisk åtkomstkontroll och vårt team av experter övervakar våra datacenter dygnet runt. Livedrive-konton stödjer också tvåfaktorsautentisering (2FA), vilket hjälper till att förhindra obehörig åtkomst till konton, även om en illvillig person får tag på ditt lösenord.

 

Med ISIC får du nu 6 månaders GRATIS testperiod på Livedrive! Logga in och hämta din unika rabattkod för att använda studentförmånen.

 

Log in!