Studentrabatt på Interrailbiljetter från KILROY

Redo för ditt nästa stora äventyr i 2020? Res längs järnvägarna till det okända Europa! Köp din Interrail-biljett hos KILROY och få 5 % studentrabatt med dit ISIC-kort!

Interrail <3 ISIC studentrabatten i ett nötskal:

🚂 Giltig mellan 16 januari - 16 februari
🚃 Giltig på alla beställningar och biljetttyper
🚃 Köp biljetter i KILROYs onlinebutik
🚃  Biljetterna levereras hem till dig med post

Res till exotiska europeiska länder – runt hörnet väntar spännande upplevelser och oväntad charm. Spana in de fantastiska möjligheterna och exempel på olika Interrail rutter från KILROY och boka din tågbiljett där med 5 % studentrabatt!

Interrail har varit ett populärt sätt att resa på bland studenter i årtionden. Det kostar inte så mycket och du får besöka många olika destinationer under din resa. Och vad finns det inte att älska med Europa? Underbara historiska platser, häftiga storstäder och nationalparker i världsklass... det finns något för alla i Europa! Spana in de fantastiska möjligheterna och exempel på olika Interrail rutter från KILROY och boka din tågbiljett där. 

Logga in för att få rabatten! 

Hur ska du planera en tågresa? Spana in lSICs tips här

Giltig mellan 16 januari - 16 februari. Giltig på alla beställningar, inget minimum och rabatten kommer att visas i varukorgen. Ingen rabatt på frakten. Rabatten kan användas endast en gång per kund.

 

Logga in!