Unna dig 5% studentrabatt på HOSTKEY-tjänster med ditt ISIC-kort!

Studentrabatt på webbtjänster och servrar

På jakt efter webbtjänster av hög kvalitet? Slut letar! Nu kan du använda ditt ISIC-kort för att få 5% studentrabatt på tjänsterna hos HOSTKEY!

I över ett decennium har HOSTKEY varit ledande på marknaden med konkurrenskraftiga priser för samlokalisering, utrustningsleasing och pålitliga molnlösningar för kunder över hela Europa och Nordamerika. Oavsett om du behöver hjälp med upphandling, installation, leasing eller så gott som vad som helst rörande nätverk finns HOSTKEY där för att ge dig djupa branschkunskap och skräddarsydda lösningar.

HOSTKEY erbjuder nu GPU-dedikerade servrar och VPS med NVIDIA GTX 1080 / 1080Ti och RTX 2080Ti som kan ta sig an alla typer av uppdrag.

HOSTEKEY erbjuder endast de bästa och säkra lokalerna med pålitlig styrka och snabba leveranser av hårdvara från branschledande företag till EU, USA och Asien. Du får även full kontroll via IP-KVM (IPMI) på varje server, snabb ersättning av hårvaror, direkt leverans av lagervaror, momsfritt för internationella kunder, fasta priser för trafik, samt ingen minimiperiod och installationsavgift. Alla större betalningssystem accepteras.

Villkor: 5% rabatt på det första köpet, giltigt till 31.12.2020. Logga in med ditt ISIC-kortnummer för att få rabatt!

Logga in med ditt ISIC-kort för att få rabatten!

 

Logga in!