Emirates/KILROY Ungdoms- & Studentbiljett - flexibel med studentpris.

Studentbiljetter - res med Emirates

Emirates/KILROY Ungdoms- & Studentbiljett är giltig i 12 månader. Den är oftast billigare än andra biljetter p.g.a. att vi har lägre priser, men även p.g.a. att du inte behöver betala extra för mellanlandningar och komplexa resrutter. Med Emirates/KILROY Ungdoms- & Studentbiljett kan du vara flexibel och ändra resedatum och rutt mot en avgift (i mån av tillgänglig plats till dina nya önskemål).

Bra att veta om Emirates/KILROYs Ungdoms- & Studentbiljett

  • Om du är är under 26 år eller har ett giltigt ISIC-kort och är under 32 år vid utresedatumet kan du använda Emirates/KILROYs Ungdoms- & Studentbiljett.
  • Du kan ändra alla Emirates/KILROYs Ungdoms- & Studentbiljetter både innan och efter resan har startat. Kontakta bara KILROY via telefon eller vår webb.
  • Du betalar inte extra för flexibiliteten. Priset på ungdoms- & studentbiljetten är till och med lägre är ordinarie priser, även den billigaste Emiratesbiljetten är flexibel.
  • Du kan boka Emirates flygbiljetter både enkel väg och som returbiljett.
  • KILROY kan sätta ihop resrutter som mellanlandar på flera platser i Afrika, Asien och Australien med Emirates Ungdoms- & Studentbiljett. 

Du kan boka Emirates/KILROY enkel väg och returbiljetter på KILROYs webbplats (tur- & retur en destination). Om du vill ha en flygbiljett med flera stopp eller mellanlandingar, vänligen kontakta KILROYs reseexperter.

 

Boka din flygbiljett!