Instruktioner för att beställa ditt ISIC-kort

Hur du beställer

1. Klicka här för att påbörja din beställning. 

2. Fyll i din information korrekt i orderformuläret. Notera att namnet på din skola/ institution kommer bli tryckt på kortet så som du skriver det.

3. När du har sett till att all din information är korrekt i orderformuläret, fortsätter du till betalning genom att klicka på "Fortsätt till betalning". 

4. Betala för ditt ISIC-kort. Godkända betalningssätt är Visa eller Mastercard eller via din internetbank. 

5. Du kommer få en bekräftelse på din order senast nästföljande arbetsdag. I bekräftelse mejlet kommer det finns en länk där du ska ladda upp ett giltigt student-ID och en bild på kortet. Notera att du behöver ladda upp en bild på ditt student-ID för att ordern ska slutföras. 

6. Följ länken till slutförningen av din order och ser till att du har fyllt i all din information korrekt. 

7. Fortsätt till uppladdningen av en bild av ditt giltiga student-ID. ISIC-kort får användas av studenter som studerar på heltid och som är över 12 år. Vi accepterar student-ID i form av en kopia över ett svenskt studentkort med under en pågående termin/ akademiskt år, eller en kopia över att du studerar under en pågående termin eller akademiskt år, eller ett intagningsbevis från en akademisk institution under en pågående termin. Notera att bilagorna som du laddar upp max får vara 2 Mb stora och måste laddas upp i något av följande format: .jpg, .jpeg.

8. Fortsätt att ladda upp din profilbild. Bilden måste vara färgad och tydlig, så som ett passfoto. Det måste inte vara ditt riktiga passfoto -  utan en bild på dig själv tagen med en mobilkamera fungerar bra, så länge som det är en tydlig bild. Notera att bilden blir något ljusare vid framtagningen av ditt kort, så använd inga filter. Bilden kan max vara 2 Mb stor och måste laddas upp i: .jpg, .jpeg.

9. Bekräfta din order. Ladda ned ISIC-appen för att aktivera ditt digitala ISIC-kort. Din status som student kommer därefter att verifieras av vårt support team inom 24 timmar under vardagar. Du kommer att få en länk via mejl, där du behöver aktivera ditt digitala ISIC-kort. 

10. Du kan nu börja använd ditt ISIC-kort och njuta av alla förmåner!

11. Kontakta oss om du har problem med att ladda upp något av dina dokument.